Cautare

3858 de rezultate pentru "mihai dragomir" (2.78 secunde)
Cu acest prilej, Octavian Dragomir, seful reprezentantei constantene a J'Info Tours a declarat faptul ca "o noutate absoluta pentru aceasta agentie de turism o constituie prezenta in oferta sa a sejururilor organizate in insula caraibeana Martinica.
Potrivit “Ziarului de Bacau“, care-l citeaza pe administratorul judiciar al Rafo Onesti, Florin Dragomir, decizia Guvernului de a suspenda aplicarea ordonantei date in favoarea Rafo si Carom nu are nici o influenta asupra planului de reorganizare.
Peste aceasta suma, numarul de potentiali clienti este mai redus, astfel incat procesul de vanzare- cumparare decurge mai lent, respectiv 4- 8 luni de la lansarea ofertei pana la incheierea tranzactiei, sustine Jeni Dragomir, presedintele companiei imobiliare Perfect Casa, in cadrul unui comunicat de presa.
Sunt bani europeni din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) destinat agriculturii si dezvoltarii rurale", a declarat Brumar Dragomir, directorul adjunct al Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (OJPDRP) Dolj.
Liviu Dragomir, Dorian Parvan, Daniel Nica si Stefanita Valceanu. ... Podiumul a fost completat de Liviu Dragomir, de la CS Universitatea.
Liviu Dragomir: ... Unul dintre elevii acestuia, Liviu Dragomir, a declarat in clipul de prezentare ca Dumitru Popescu i-a fost mai mult decat un antrenor.
Dragomir e convins ca patronul Stelei va fi eliberat pana la Adunarea Generala din 14 noiembrie: "Credeti ca Gigi Becali nu ma va vota pe mine?
Dumitru Dragomir sustine ca intelegerea intre RCS&RDS si Paszkany a fost incheiata in urma cu doua zile, contra sumei de 12 milioane de euro: ... Pentru cluburi inseamna garantia banului, este ca aerul", a declarat Dumitru Dragomir pentru sport.ro.
Identificarea pietrelor pretioase", autor Mircea-Dragomir Andrei, gemolog. Lucrarea va fi prezentata publicului vineri, 26 aprilie, incepand cu ora 14.00.
Marius Dragomir (45 ani) a trecut anul trecut pe langa moarte din cauza unui infarct, iar regimul si perioada de refacere l-au lasat fara angajamentele si clienti pentru melodiile sale, fiind in imposibilitatea de a trai decent.
Prima tema, Sanatatea e mai buna decat toate, va pune accent pe importanta analizelor medicale generale, detoxifierea organismului, cresterea imunitatii, ingrijirea tenului si nutritie, astfel incat sa putem avea o viata armonioasa din toate punctele de vedere", a declarat Simona Dragomir (fosta Balanescu).
In plus, Simona Dragomir (fosta Balanescu) a tinut sa adauge: - De-a lungul timpului, tot mai multe persoane mi-au cerut sfaturi cu privire la diverse subiecte din domeniul sanatatii, frumusetii si al intretinerii corporale, educatiei si parenting-ului.
Asta pentru ca pielea are nevoie de o ingrijire aparte la orice varsta si de solutii personalizate pentru fiecare dintre noi, fie ca suntem de sex masculin sau feminin", a marturisit Simona Dragomir.
In plus, Simona Dragomir a precizat: "M-am bucurat enorm sa vad atat de multe gravidute, insotite de partenerii lor de viata.
Am avut senzatia ca am plecat intr-un concediu all-inclusive impreuna cu sotul si ne-am intors acasa trei, iar Marc ne astepta. Pentru mine a fost o experienta unica”, a declarat Simona Dragomir. Subiectele dezbatute au fost complexe:
Iuliana Marciuc, Oana Georgescu si marea majoritate a protagonistilor cartii si ai emisiunii " vedete si oameni obisnuiti cu povesti de viata fascinante (Alexandru Arsinel, Catalin Botezatu, Manuela Harabor si Andrei Harabor, Vasile Calofir, Dorel Constantin Onaca, Alin Totorean, Emanuel Balaciu, Constantin Caldararu, Kera Calița, Alexandru Dragomir, Steluta Duta, Gigi Enache, Mihaela Lulea, Eugen Malihen, Tudorel Mihailescu, Paul Mitu, Andrei Parvu, Toma Pradatu, Viviana Radu, Iulian Siminiuc, Catalin Stanescu, Adina Violeta Trifan, Ioana Voicu Arnautoiu).
Andreea Dragomir din Bucuresti face scovergi cu ciocolata la 10 Ron, scovergi cu branza si cascaval ras, la 10 ron, scovergi simple la 5 Ron.
Iar legea impotriva careia protesteaza va fi si mai dura, pentru ca asa a gandit-o Mitica Dragomir. ... In stilul clasic, Dragomir a cazut in picioare, fara sa aiba mari batai de cap.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Mircea-Dragomir Andrei, autorul cartii, ne-a acordat un interviu in exclusivitate. - Cui se adreseaza aceasta carte?
Intrebat despre decizia forului national, Dumitru Dragomir a spus ca hotararea este una regulamentara. Cu toate acestea, fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal crede insa ca actualele legi ar trebui modificate, iar aceasta schimbare ar trebui sa inceapa chiar din partea FIFA.
google-analytics.com